ORFEE

Op zaterdag 12 oktober, vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober 2019 telkens om 20 uur speelt het Nieuw Wezemaals toneel “ORFEE” in de parochiezaal van Wezemaal. 

“Orpheus en Euridice” is een oud Grieks verhaal dat door Jef Lemmens in een nieuwe jas werd gestoken en bewerkt werd tot een hedendaagse en sprankelende voorstelling. Hij regisseert ook de enthousiaste bende jonge acteurs en actrices.
De mythe van Orpheus en zijn tocht naar de Onderwereld is één van de mooiste verhalen over liefde en dood. 
Maar hoe breng je met een groep jonge acteurs een Grieks drama dat de zware thema’s niet schuwt? Je doorspekt het geheel met humor en vergroot de gebreken van de klassieke iconen uit. Orpheus, Euridice, Hades en Persephone krijgen een heel eigen menselijk kantje. Voeg daarbij een heerlijke soundtrack, vuurwerk, eindeloos enthousiasme en veel goesting om te experimenteren. 

Resultaat? Een familievoorstelling met een stevige hoek af, maar met achter elke lach een levensvraag op het scherp van de snee. Een wervelend spektakel voor iedereen van 8 tot 88 jaar.

ORFEE wordt gebracht door Merel Drieghe, Sam Vancalster, Lotte Cumptich, Kevin Vanaerschodt, Warre Drieghe, Joren Cumptich, Joaquin Lapiere, Annelies De Cocq en Elise Nys

Bewerking en regie : Jef Lemmens

Bestel zo vlug mogelijk uw genummerde plaatsen: bij voorkeur via http://www.nwt-wezemaal.be  of ook telefonisch via 0497/ 97 15 03
Inkom : € 9 / kaart en € 5 / kaart voor jongeren onder de 12 jaar

Wezemaalplein 7 bus 2
3111 Wezemaal

nieuwwezemaalstoneel@gmail.com
T +32 497 97 15 03
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x