Bedgeheimen

Deze relatiekomedie (is dat dan geen contradictie?) van Haye Van Der Heyden wordt binnenkort op het Wezemaalse podium verwacht. Speeldata: zaterdag 13 oktober, vrijdag 19 oktober en zaterdag 20 oktober 2018 om 20 uur in de Parochiezaal in Wezemaal.

Tijdens afwisselende scenes vol vrolijke, onverwachte en ook ongemakkelijke situaties worden niet alleen de personages, maar vooral ook het publiek, met zichzelf geconfronteerd. Datzelfde publiek bereidt zich best ook voor op een open dialoog met Willem en Wilma, Piet en Paulien en hun kinderen Tim en Sofie. Voor zover dat mogelijk is natuurlijk…
Want alle geheimen komen open en bloot op tafel: de huwelijkssleur, het uitgedoofde liefdesvuur, de mogelijke oplossingen, maar ook de onzekerheid over de prille liefde.

En dan het verhaal – alsof dat er toe doet -: Wilma en Piet leren elkaar kennen via het internet. Hun wederhelften Willem en Paulien worden, tegen wil en dank, meegesleurd in hun verwoede pogingen om het vuur opnieuw aan te wakkeren.
Hun kinderen, Tim – ‘ik ben het beste voorbehoedsmiddel’ – en Sofie – ‘ ik vind het allemaal een beetje onhygiënisch gedoe’ – zoeken en vinden elkaar te midden van deze rollercoaster aan emoties.

Een volwassen publiek zal de situaties in deze Bedgeheimen zeker herkennen. Al was het maar van horen zeggen…  

Spelen mee: Lotte Cumptich, Sam Verplaetsen, Marijke Bosmans, Jos Verbiest, Greet Houben en Marc Smet. De regie is in handen van Werner Mertens.

Bestel zo vlug mogelijk uw genummerde plaatsen: bij voorkeur via http://www.nwt-wezemaal.be  of ook telefonisch via 0497/ 97 15 03
Inkom : € 9 / kaartScreen_Shot_2016-01-18_at_16.50_.44_.png

Wezemaalplein 7 bus 2
3111 Wezemaal

nieuwwezemaalstoneel@gmail.com
T +32 497 97 15 03
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x